Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.protopopiatulbaileherculane.com

Limitarea răspunderii

Utilizatorul acceptă că folosirea acestui website (incluzând, dar fără a se limita, textele, resursele media etc.) se face întru totul pe propriul său risc, accesul la acest website fiind oferit gratuit, fară vreo garanție de nici un fel.

Cu toate că Protopopiatul Băile Herculane va face toate eforturile necesare pentru a asigura siguranța conținutului și accesul la acesta, utilizatorul ia la cunoștință faptul că Protopopiatul Băile Herculane renunță la orice obligații ce se aplică oricăror posibile pagube cauzate de către orice eșec de performanță: eroare, omisiune, întrerupere, ștergere, defectare, întârziere în operare sau transmisie, virusare a calculatorului, cădere a liniei de comunicare, etc. Protopopiatul Băile Herculane nu va fi răspunzător pentru nici un fel de pagube directe, indirecte ori consecințe care apar din folosirea acestui website.

Legături cu alte pagini de internet

Website-ul Protopopiatului Băile Herculane (PBH) poate conține legături către pagini de internet ale unor terțe părți. Aceste legături sunt date utilizatorului ca un avantaj, iar Protopopiatul Băile Herculane nu deține controlul asupra acestor website-uri. Protopopiatul Băile Herculane nu este responsabil pentru disponibilitatea acestor website-uri externe, nu sprijină și nu este responsabil pentru conținutul lor.