„Tabăra din Inima Satului” la Verendin

09.07.2019

În această săptămână, proiectul „Tabăra din Inima Satului” se desfășoară în Parohia Verendin din Protopopiatul Băile Herculane

✍Autor: Serviciul Protopopesc

20 de tineri participă la proiectul „Tabăra din Inima Satului” desfășurat în Parohia Verendin din Protopopiatul Băile Herculane. Astăzi, 9 iulie, tabăra a fost deschisă printr-o slujbă de Te Deum, săvârșită de către părintele paroh Zaharia Cocie și părintele inspector Mihai Ciucur - coordonatorul programului TDIS. După oficierea slujbei, părintele paroh a rostit cuvântul de „bun venit”, precum și părintele Mihai Ciucur - cel care a transmis și cuvântul de binecuvântare al Preasfințitului Părinte Lucian.

În continuare a avut loc prezentarea voluntarilor, iar pe parcursul următoarelor zile, tinerii vor lua parte la ateliere de educație pentru viață, lucru în echipă și comunicare, ateliere artistice, jocuri și concursuri educative, seri tematice, precum și drumeții și excursii la obiectivele aflate în proximitate.

Tabăra de la Verendin se desfășoară cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, și fac parte din programul educațional „Tabăra din Inima Satului”, program dedicat Anului Omagial al satului românesc în Patriarhia Română.

Următoarea tabără ce se va desfășura în cuprinsul Protopopiatului Băile Herculane, va avea loc în localitatea Eftimie Murgu, în perioada 26-29 iulie.